Referenties

Delegate heeft projecten uitgevoerd voor onder meer de volgende klanten:

logo_abnamro.gif/ logo_Tele2.gif logo_fc.png
logo_NVB.png logo_bbn.JPG logo_GEA.jpg
logo_Rabobank_International.gif logo_Athlon.gif logo_pnopensioenfonds.gif
logo_VIVAT_verzekeringen.png logo_keyfilm.png logo_Equity_Trust.png
logo_zeeker.png logo_AGS.gif logo_enexis.png
logo_hps.png logo_Schmalz.png logo_AL.png
logo_Deskwork.png logo_wfn.jpg logo_KlasseTV.png
logo_Reym.png logo_AAHG.png logo_Aristeed.jpg
logo_euromaster.jpg logo_pnoziektekosten.gif logo_moneyou.jpg
logo_Trends.gif logo_CRF_institute.jpg logo_csg.jpg
logo_Avans.jpg logo_Florius.jpg logo_WUR.gif

 

Hieronder worden een aantal afgeronde projecten toegelicht.

Callcenter-rapportage

Delegate heeft voor Tele2 een Excel-toepassing gerealiseerd waarmee rapportages kunnen worden gegenereerd (zie downloads). Deze overzichten geven inzicht in de prestaties van ingehuurde callcenters. Totdan toe werden de overzichten in Excel handmatig toegevoegd en aangepast, wat foutgevoelig en tijdrovend was.

De callcenter-rapportage van Delegate bespaart ons dagelijks veel tijd. Bovendien hebben we direct inzichtelijk hoe de callcenters presteren en hoe de campagnes verlopen.

Marieke Niens, Manager Telemarketing Tele2

 

Calculatie- en offertegenerator

Voor Trends ICT Groep is een applicatie ontwikkeld die calculatiebestanden in Excel kan genereren. Op de calculaties worden een groot aantal validaties uitgevoerd. Calculatiebestanden kunnen op hun beurt op maat gesneden offertes in MS Word creëren. Hierdoor worden op een gestandaardiseerde wijze razendsnel uniforme offertes gemaakt.

Delegate heeft ons perfect geholpen met met bedenken en bouwen van onze offertegenerator. Als je dacht dat je alles van MS Office weet, vergeet het maar en neem contact op met Emiel Nijhuis. Je staat versteld van de mogelijkheden van standaardsoftware zoals Excel en Word.
Emiel maakte voor ons dure en lange CRM trajecten overbodig. Klasse!

Joost van Wijk, Manager Partners & Business Development Trends ICT Groep

 

Forecast accuracy tooling

In opdracht van FrieslandCampina is een oplossing gebouwd om de nauwkeurigheid van de vraag naar grondstoffen te  kunnen monitoren. Per operating company worden de inputgegevens geautomatiseerd verwerkt. Daarna kan de analyse plaatsvinden in de Exceltool.

It was a pleasure to work with Delegate on constructing an easy accessible system.
Delegate keeps on modifying the work in progress till the system completely meets the expectations.
Also the follow up after ‘go live’ is very good.

Arjen Greveling, Customer Support Officer Royal FrieslandCampina

 

Access-interface

In opdracht van Deskwork is een Excel-invoegtoepassing gerealiseerd die als frontend voor MS Access fungeert. Via één zichtbaar werkblad kunnen Access-gegevens worden getoond en aangepast. Validaties en restricties uit de database neemt de tool hierbij over. De gegevens kunnen tevens als configureerbare draaitabellen gepresenteerd worden.

Dankzij Delegate hebben wij een softwareproduct voor de zorgsector kunnen ontwikkelen dat nu naar volle tevredenheid bij enkele instellingen draait. Technisch perfect en binnen afgesproken tijdschema en budget.

Tom Ruttenberg, Directeur Deskwork B.V.

 

Voorraadbeheer

HPS Industrial vroeg aan Delegate een Excel Add-In te creëren zodat met een laptop en barcodescanner de magazijnvoorraad kan worden ingescand en geteld.

Delegate heeft voor ons een mooie Excel-applicatie gemaakt zodat ons CRM pakket nu vlekkeloos samenwerkt met onze bestaande database. We zijn heel tevreden met het resultaat, dit hadden we zelf niet gekund.

Taco Scheper, Directeur HPS Industrial B.V.

 

Overige testimonials
Ik wil je bij deze bedanken voor je snelle service en beschikbaarheid.
Door jouw manier van klantgericht werken richting mij en eindgebruiker en je streven naar perfectie, zijn we gekomen tot een mooie en werkbare tool.

Rienk van Oostrum, Product manager ABN AMRO Hypotheken Groep

 

Op Emiel Nijhuis kun je vertrouwen. Hij klaart de klus en is een echte expert. Ook is hij in staat om complexe processen in begrijpelijke taal uit te leggen. Het was een geweldige ervaring met Emiel te werken.

Birgitta Roos, Klasse TV

 

Door de inspanningen van Delegate is de tijd die we kwijt waren aan factureren gehalveerd en kunnen we ons nu richten op de zaken die écht belangrijk zijn.

Jan Nijhuis, Bedrijfsleider Schmalz B.V.