Downloads

Op deze pagina wordt geïllusteerd hoe Office effectief kan worden ingezet. Hierbij wordt vooral de kracht van macro’s gedemonstreerd. Bij opening dient u daarom de macro’s in te schakelen.

Verwerk adresgegevens

Deze toepassing splitst adressen in de onderdelen straat, huisnummer en toevoeging. Ook wordt automatisch ontdubbelen en exporteren naar een CSV-bestand gedemonstreerd.
klik hier

Vrije dagen 2013

Dit bestand toont per regio en onderwijsvorm alle feestdagen en schoolvakanties voor 2013. Handig voor vakantieroosters of urenregistratie!
klik hier

Outlook naar Excel urenstaat

Veel mensen houden hun urenverantwoording bij in de agenda van MS Outlook. Deze toepassing genereert een urenoverzicht in Excel op basis van agenda items.
klik hier

Flow Free solver

Stuck in a puzzle of the mobile app Flow Free? Download this Excel-app, enter the paths points and hit ‘Solve!’ to see the solution.
click here

Rapportage Externe Callcenters

Deze applicatie creëert rapportage-templates en -overzichten met betrekking tot callcenters. Formules en gewenste opmaak worden automatisch gegenereerd.
klik hier

FTE planning ICT projecten

Met dit dashboard is het mogelijk een vertaling te maken van geplande ICT-projecten naar de verwachte bemensing uitgedrukt in FTE per functie uitgesplitst naar maand.
klik hier

Tranformeer begroting

Deze tool illustreert hoe VBA kan worden toegepast om gegevens te transformeren naar een andere indeling. Na verwerking kan de data geïmporteerd worden in een boekhoudpakket.
klik hier

Japanse puzzel-oplosser (nonogram solver / griddler solver / paint-by-number solver)

Dit spreadsheet kan japanse puzzels oplossen. Vul de getallen in en klik op ‘solve’!
klik hier

Analyse verschillen Top Serious Request – Radio2 Top 2000

Op basis van de meest aangevraagde nummers in 2012 wordt in dit bestand de kracht van draaitabellen, draaitabelgrafieken en slicers gedemonstreerd.
klik hier

 

Ook op het gebied van andere Office-producten biedt Delegate ondersteuning, zoals Access, Outlook of Word. Hieronder vindt u enige voorbeelden.

FacturenTrack

Deze MS Access-applicatie geeft u direct inzicht in uw facturen. Factuurinformatie kan snel worden opgebouwd en de rapportagefunctionaliteit biedt u de mogelijkheid overzichten samen te stellen op basis van uw eigen criteria.
klik hier

Beveiligd bestelformulier

Dit Word-document is voorbeeld van een beveiligd invoerformulier. Formuliercontrols tonen optionele tekstonderdelen en via formules worden totalen automatisch (her)berekend.
klik hier

And They’re Off!

Met deze oplossing in PowerPoint 2007 heeft Delegate een prijs gewonnen. Het gaat om een jaarlijks terugkerende wedstrijd van Microsoft.
klik hier

Aan de gedownloade bestanden kunnen geen rechten worden ontleend. Tevens is de auteur niet aansprakelijk voor eventuele schade, van welke aard dan ook.